Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze ulubione gry !

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszcie tu swoje ulubione gry. Napiszcie także dlaczego! Ja za chwilę napiszę ale tylko się umyję =]. Mile widziana malutka recenzja ;3.

Opublikowano

heh moja ulubiona aktualnie gra to cs:s to dlatego bo dosyć ciekawa rozgrywka grafika też nie najgorsza no i oczywiście ludzi z którymi można dobrze pograć :)

1372773027-U369116.png

Sygnatura by . Gentleman .

Opublikowano

Miłego mycia się.

Wiedzmin, za fabułę za grafike, za to ze stworzyło tę grę polskie studio i ze jest to pewien sposób na pokazanie ze polska kultura na pewnych płaszczyznach tez jest spoko.

Opublikowano

Lineage 2 za jego rozbudowane kroniki których było już dość dużo :) no i jest online :D

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Najlepsza gra ? - moja pierwsza styczność z RPG, czyli seria Baldur's Gate ;) Ile ja przy tym spędziłem to głowa mała.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Dobra jj. Moja ulubione gry to: Wiedźmin 1 i 2 za fabułę grafikę i klimat, stalker to samo. Colobot to poprostu fajna gra a minecraft to że jest sandboxem

Opublikowano

Assassin's Creed (seria) bo jest częściowo oparta na faktach imo fabuła ma też coś związanego z rzeczywistym światem poza grą, można to porównać. Ma swój klimat, sztuki zabijania czyli to co lubię najbardziej a jeszcze lepsze jest to że technik które są użyte w tej grze można się nauczyć poza nią i rzeczywiście są przydatne.

Opublikowano

LOL bo to LOL i Infestation SS, Fajny system walki, survival. Lubię gry w których trzeba się namęczyć,skradać po cichu i szukać itemków

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

UT 99, TO:AoT, głównie starsze tytuły preferuję. Daevoo - Co chwilę robisz podobne tematy :D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie mam swojej ulubionej gry, ale bardzo lubię SW: KOTOR, Fallouty, Stalkery oraz Gothica, szczególnie druga część.

Z gier FPS CoD 2, CoD 4, MoH: AA i seria BiA.

Opublikowano

Bf3 multi, Crysis 3 bosssssska grafika < 3 czekam na BF 4 < 33

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...